Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 3. desember 2012

Kulde og vinter

Idag er det minus 20 her. Det betyr at det ikke blir noen jaktturer med hunder, for det er for kaldt både for små kropper og stemmer. Igår kom genserne på, da vi var på tur. Med den markhøyden en liten dachs har, blir det fort kaldt. Det er mulig at noen synes det er litt hysterisk å være så redd for litt kulde, men med de små damene, tar vi ingen sjanser.

Tingeling
 
 
Dolores
 
Rastløsheten blir nok et problem en stund framover nå. De må vennes av med at de skal slippes. Særlig Dolores blir veldig urolig, og springer rundt her og finner på ugagn. Tingeling er litt mer veloppdragen, og avfinner seg med situasjonen.
Det blir litt adspedelse i å følge med på fugler og ekorn som kommer på foringsplassen. De er veldig interessert, og aksepterer at de skal få holde på utenfor stuevinduet. Hadde de derimot støtt på ekornet ute, og fått tenna i det....
 
 
 
 
 
 
 

 

 

1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Det börjar bli kallt här med o ni hade tur med drevprovet för nu har nog hela SMåland kallt o snö och mer på väg