Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 2. februar 2013

Dag 38 .....

.....i Dolores sin drektighet. Hun begynner å bli god og rund rundt magen nå, og helt fiksert på mat. Jeg er opptatt av at hun ikke skal legge på seg for mye, men mat er nesten det eneste hun tenker på, i tillegg til kos. Hun er stadig inne i kassene, både sin egen og Tingelings, og graver og ordner.
Igår forsøkte vi oss en tur til Eggemoen i det vakre, men iskalde været. Det viste seg å være kaldere der enn her hjemme. Dolores ville bare gå i solen, så da ble jo turen litt kort. Det er egentlig helt greit, for jeg er redd for at hun skal forfryse pattene sine, selv om begge hadde på gensere igår. Jeg tenker det blir to turer etterhvert nå - en skikkelig tur på Tingeling, og en litt kortere for Dolores.
Etter turen på Eggemoen, kjørte jeg til Jevnaker. Der var hele verden hvit av rim, og skapte eventyrstemning. Vinden blåste rimet av trærne, og sola skapte magi og glitter.











Ingen kommentarer: