Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 30. mars 2013

Båtpuss og valper

I år blir pussingen på seilbåten vår en ensom affære. Vi pleier alltid å pusse båt sammen, Ole og jeg, men denne gangen må vi reise ned annenhver gang for å gjøre jobben. Valpene skal jo passes godt på, så da blir det skiftarbeid.
Jeg trakk båtpusseloddet i går, og var den som tok første turen ned for å skrape kjølsvin og skaffe meg et overblikk. Der fikk jeg en hjertelig mottagelse av noen av våre venner på krakken ved båthuset. De kunne rapportere om kald vinter og dyp tele på Kjøpmannskjær.
I havna ligger isen til ytterste utstikker, og vinden var iskald av det nordlige slaget.Godt innpakket mahogney.

Hjemme øker aktiviteten, og det er en fryd å se slike energiske små valper og hvordan de utvikler seg, dag for dag. Tennene begynner å bli skarpe, og det tygges på fingre, klær og tepper. Halene har begynt å vifte, og de er trygge og tillitsfulle. 


God hvil etter mat og lek.


Standsmessige matskåler for blivende jakthunder.


Ingen kommentarer: