Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 14. april 2013

Flinke valper

Minus 2 grader og tåke idag tidlig. 5 små valper var ute og bæsjet i grålysningen, før frokostservering. De er jo så små enda, så hunder må jo ha en slags naturlig renslighet innebygget. Det var helt rørende å se de 5 små krypene snuse rundt på glattisen, smake litt på snøen, ta med seg et tørt lønneblad, gjøre fra seg, for så å springe fort inn igjen.
Aktivitetsnivået øker på. Akkurat nå er det veldig moro å leke gjemsel bak en dør. En av valpene forskanser seg bak døren, mens de andre ligger på andre siden, klare til angrep.
Igår supplerte jeg med leker, slik at alle skal få ha med seg hver sin, når de reiser fra oss. Føtter og tøfler lever farlig om dagen, og de to damene våre sukker av og til lettet, når de små har sovnet etter endt lekeøkt.

Dolores oppdrar valper


Årvåken Bella


Tonni og Doris


Pia angriper

Bella på fanget
Kompis ute på snøen sammen med et par av dameneBella


Doris


Kompis


Pia


Tonni

1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Så söta de är , snart kommer vårt gäng.