Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 16. mai 2013

Om bilkjøring, jakthorn og tur i Nærstadmarka

Kjøre-bil-trening med Annemor i går, og tur i Nærstadmarka samtidig.  De store damene ville og gale, som alltid i Nærstadmarka, for der er det mye rådyr og hare. Vi holdt oss langs veien, men noen steder var det nesten umulig å få med seg Dolores videre.
Jeg trener litt på å rope inn Annemor, og det går bra. For noen dager siden ble hun introdusert for jakthornet. Jeg holdt på med noe ute, og så mitt snitt til å blåse, mens alle tre var inne. Tingeling og Dolores kommer som olja lyn, når de hører lyden.  Annemor hang seg selvsagt på de andre, litt undrende, men tok fort poenget, da godbitene var klare i hånden min. 
I Nærstadmarka har vannet gjort mye skade på vei og i skråninger, men det er alltid fint å gå der. Idag er det spådd mye regn med flomvarsel, og flere veier er stengt i Buskerud. Så får vi håpe på fint vær på selveste nasjonaldagen i morgen.
Skogrydding langs bekken. og en gammel vei. En av bruene


En annen og veldig fin bru


Ingen kommentarer: