Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 3. juli 2013

Gjengen på tur i Aasbraatan

Igår reiste vi sammen med barnebarn og hunder på tur til Aasbraatan. Annemor hadde en liten 100-meterslos bortover veien da vi slapp henne ut. De to andre damene var temmelig gira i sitt vante jaktterreng, de også.
Vi gikk ned til hytta for å skifte ovnsrør på ovnen, og for å kose oss med bål og pølser. Utmerket stemning og humør på både to og firbeinte.
På veien hjem igjen, skulle Ole ta bilen og kjøre ned til den andre velteplassen, mens vi andre tok beina fatt nedover. Det gikk slik unna med barn og bikkjer stormende foran, mens jeg forgjeves forsøkte å dempe farten på kostebinderiet, at vi endte opp med å gå oss vill. Vi kom oss til slutt på rett kjøl, og ble gjenforent med en noe oppgitt Ole, som kanskje ikke var helt enig med oss i at det hadde vært en spennende ekspedisjon.
Da vi stoppet for å kjøpe is på Sokna, kunne vi konstatere at denne dagen ville bidra til nok en god historie å more oss over.



Her går det unna med barn og hunder i front.





Morfar forteller om bukken han skjøt akkurat der.


Blid jente klar for tur.


Annemor og Tingeling


Dolores og Annemor


Angela og Annemor med blide barn.


Morfar ordner med pølser og lomper.









Ingen kommentarer: