Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

tirsdag 27. august 2013

Høstens særegne stemning

Høsten har alltid vært min favorittårstid. Det er noe med stemningen, etter en varm sommer. Luften blir gradvis klarere og skarpere og naturen er i endring.  De vakre høstfargene skal komme, men først er det innhøsting og sanking, morgentåke og edderkoppspinn fulle av morgendogg.
Tranene er fortsatt rundt på tjernene her, men reiser vel snart. Her om dagen satt to stykker nede på Henjordet, og lettet på lang avstand. Samtidig lettet et par  hundre Canadagjess i en sky fra samme jorde. De har blitt veldig tallrike her de siste årene.
Idag venter oppfrisking av saueaversjonstrening. Jeg er spent på hvordan det vil gå, og håper at de husker godt nok til at strøm ikke blir nødvendig. Så nærmer vi oss vel slipp av hunder vi også. Det blir nok noe rar adferd i skogen til å begynne med, for både Dolores og Tingeling har begynt å grave "boso" i kassene sine. Innbildt svangerskap er nok på vei, men det får vi ta med på kjøpet. Reiser de dyr, så kanskje de glemmer det.

Ut for å hente teiner


Interesserte damer vil sjekke fangsten.

1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Ingen höst här , +26 gr i skuggan o en em/kväll med bad, grillat nere vid sjön. vovvarna gillar det mycket , ligga o slappa på bryggan