Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

tirsdag 15. oktober 2013

Annemor tester GPS-vest i skogen

Igår ble en lang dag i skogen, og slett ikke av de aller beste. Verken Dolores eller Tingeling utmerket seg i særlig grad, og gjorde noen rare ting, men slik er det av og til. Begge hadde los, men la av tidlig, til dem å være.
Annemor fikk prøve seg for første gang med vest og GPS i skogen hun også. Vesten er av den typen, som har en liten "ryggsekk" på toppen, til å plassere GPS'en med halsbåndet i. Dårligere passform til en liten dachsekropp, skal man lete lenge etter. Vi har jo nesten ikke brukt den, for vesten har lett for å skli, slik at hele greia blir hengende skeivt. Men, for en liten valpekropp med litt for tynn hals for halsbåndet, er den vel grei.
Hun vaset rundt, sprang litt fram og tilbake, og tok noen små runder, bjeffet på noen fugler, spiste gress, dro litt rundt på en pinne og oppførte seg som den valpen hun er. Rart er det nok også for henne, at de to andre ikke var med. Det er hun jo vant til, og nå skal hun etterhvert bli mer selvstendig.


Tingeling på fot igår.


Dolores


 
Nede ved Væla sammen med Dolores


En mårfelle jeg kom over igår


Et gammelt steingjerde ved Væla


Høyt oppe i åsen med Tingeling





En bjørke-kåte av det virkelig store slaget


Annemor venter på Ole.


Annemor i skogen.


Ingen kommentarer: