Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

tirsdag 8. oktober 2013

Ny dag i skogen

I går var det ut igjen med damene. Vi prøvde å komme oss avsted så tidlig som mulig, men dagslyset kom litt brått på oss.
Dolores fikk førsteslippet ved Hensetra, og hadde som vanlig et søk av det effektive og gode slaget. Hun jobbet intensivt i 40 minutter, før hun kom på rådyrfot. Losen dro avsted, før hun fikk tap ved et gjerde, vi ikke visste om. Synd, men slik går det iblant. Nå vet vi ihvertfall om det hinderet, og kan eventuelt postere i nærheten, slik at vi kan hjelpe henne over neste gang.
Tingeling hadde ikke sin beste dag igår, men fikk en grei treningsøkt, uten spor av annet enn fugl.
Det virket ellers dødt oppi der, og slikt må man vel regne med etter helgen. Jeg vet det er mange som har kjøpt jaktkort, og altså flere enn oss om beinet.

Annemor fikk komme ut og lufte seg mellom slippene, like blid og fornøyd hver gang, og temmelig livlig og krevende da vi kom hjem. Vi får vel snart prøve å slippe henne også.

Den  nye jaktvesten er allerede slitt etter noen få gangers bruk. Kantbåndene foran har løsnet, så jeg får forsøke å forsterke kantene. Men, jeg lurer litt på kvaliteten. En vest til 375 kroner, bør holde litt lenger. Den er ellers fin, for den beskytter brystkasse og patter godt.


Tingeling

Væla


Dolores når vi er på vei tilbake til bilen.


Gjensynsglede mellom tre gode venner.
Jeg gikk i forveien mens Ole ventet på Dolores, og tok Annemor og Tingeling
ut av bilen.

Ingen kommentarer: