Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 17. november 2013

En strålende dag i skogen

En gryende dag i vakkert vær


Idag hadde Tingeling en flott dag i skogen, og vi tobeinte frydet oss over godt søk,godt fotarbeid og en kjempefin los, som selvsagt krysset veien og over i annet terreng.
Jeg kjørte ut for å stoppe Tingeling før veien, og hadde fornøyelsen av å se tre rådyr komme fra bekken, trave 60-70 meter langs veien, før de forsvant opp i åsen på andre siden. Så kom Tingeling. Hun lå litt bak, etter en bråvendig av rådyrene, men hun kom fossende ned langs bekken, før hun prøvde å krysse.
Da måtte hun dessverre stoppes, men ble sluppet igjen på annet sted, så hun fikk gått av seg rådampen.
Vi fikk også tid til et lite Annemor-slipp.
Og da vi kom hjem, ble det ny los; Annemor var tatt ut av bilen og sto i den vesle hundegården foran døren, og Tingeling satt på armen min, da et rådyr skjøt seg rundt hushjørnet i en forferdelig fart. Det raste forbi epletreet og over jordet. Tingeling begynte å riste på armen min, før losen var i full gang. Dolores satt fortsatt i bilen, og var den eneste som ikke fikk sett rådyret, men hun slengte seg på losen hun også.



Tingeling rett etter slipp.



Tingeling litt etter rådyrene langs bekken.


Annemor







Ingen kommentarer: