Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 16. april 2014

På vift i vakre Nærstadmarka

Våren har kommet til Nærstadmarka. Det er lenge siden vi har vært der, og igår var det tid for en tur. Landskapet er bratt og variert med spisse skogkledde høydedrag på hver side av skogsveien som går gjennom der. Grunneieren gjør en flott jobb med å rydde, hogge og ta vare på eiendommen med alt den inneholder av små og store hemmeligheter.
Et rådyreldorado er det også, men for lite til jakt med løs hund. Igår gikk vi opp på en av høydene, og fulgte rådyrtråkkene langs en gjengrodd hogstvei. På vei ned en mørk renne i skogen, fant vi skjelettet av et rådyr, men skallen manglet.
Det er nesten aldri folk som ferdes der, ihvertfall ikke utenom veien, og det er det beste av alt. Fullkommen fred og ro, og hyggelig selskap av tre ivrige damer.













En del vind igår.


Tingeling undersøker en klase froskeegg.





Og her undersøker Dolores rådyrskjelettet.





Nedover en gammel hogstvei.





Ingen kommentarer: