Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 23. april 2014

Vakkert vårvær

De siste dagene har været vært upåklagelig, rent bortsett fra at varmen alltid kommer som en overraskelse, og gjør meg både varm og sløv. Froskene har vraltet seg langsomme ut av dvalen under tørt høstløv, og har forhåpentligvis kommet seg ned til tjernet. Tingeling er helt fiksert på dem. Hun har lyst til å ta dem, men smakte på en som valp, og vet at de er gufne å få i munnen.
Det kvitres og bygges rundt oss på alle kanter, og vi har et yrende liv i og rundt Motjern. Damene har kviknet til etter noen dager fri fra båtpuss, og er temmelig livate de også.
Igår reiste jeg ned for å gjøre siste maling og lakkarbeide på båten, og nå gjenstår montering av lensepumpe og batterier, samt litt småplukk.
Jeg har tatt opp blod fra fryseren, og håper snart å få tid til å legge et spor for Annemor. Det er lettere sagt enn gjort å ha tid og ork til alt man skal, bør og vil gjøre.

Ingen kan slappe av og innrette seg bedre
 med tepper og puter enn Tingeling.Ingen kommentarer: