Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 24. mai 2014

Den bittelille alligatoren

Lørdag morgen - disen ligger tung etter regnskurene i går kveld og natt. Nok en lummer dag i går, og et mareritt å kjøre bil i varmen. Det skyet over mens jeg var på tur hjem fra Vikersund etter å ha hentet fór. Regnet kom akkurat da jeg var ferdig med å dele opp og pakke fóret i fryseren, og Ole hadde fått satt løk i kjøkkenhagen.
Nå gjenstår såing av dill, som vi skal ha til krepsingen, og urtebedene skal gjøres i stand.  
Annemor oppfører seg som en liten alligator om dagen. Det glefses og rives i ører, det bites i haler, og det er et sant under at de to andre er så tålmodige. Idag tok Dolores litt fatt, og prøvde seg på litt oppdragelse. Da blir hun litt forsiktig. Når Tingeling tar saken, synes Annemor det er litt skummelt og legger seg som en liten baby - men irettesettelsene er fort glemt igjen.
Hun roer seg vel etterhvert, men det må vel være lov å si at hun er litt slitsom om dagen. Men, det er vel som Ole sa da han var bitte liten og fikk kjeft; "Du må ikke være sint på meg, som er så pen".
Han hadde fått høre noen ganger hvilken pen, liten gutt han var.


Lille alligator Annemor

Ingen kommentarer: