Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

fredag 9. mai 2014

Tanker og inntrykk fra en dag i mai

Denne dagen har bydd på de fleste sinnstemninger, men nå har kvelden kommet, og roen har senket seg. I morgen reiser jeg til Flå på NKK's og Miljødepartementets konferanse for ettersøksdommere. Derfor blir det en liten oppdatering fra meg nå.
Våren har gått litt i stå hos oss den siste tiden, men i dag var det litt varmere. "Negerhodene" langs elva har så smått begynt å spire, og det blir litt grønnere rundt om for hver dag som går.
Idag passerte tre traner lydløst og elegant over hodet mitt, og jeg måtte bare stoppe opp for å nyte det vakre synet.
Ei ukjent rå dristet seg ut på jordet i morges og ble jaget av råa som går her til vanlig. 
Annemor holder fortsatt samme tempo, og er helt vill om dagen -  samtidig som hun er den kjærligste vesle hunden som tenkes kan.
På vei opp fra det store Henjordet, fant jeg et helt egg liggende midt på stien. Hvor det kom fra, vites ikke - men ut av et rede har det kommet. 











 LITAS HJØRNE

Idag reiste to av valpene fra Trondhjem og til sine nye hjem.
Imorgen reiser den neste, og Husse trøster seg med at en valp skal bli igjen.


Fin liten gjeng.

1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Så söta!! Vilken ska till SKogslettas? Så han behöll en ändå. Vi har pratats vid då han hade många tingade efter ZD kombinationen. Tyra har ju rätt många tingade redan efter sig