Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 16. november 2014

En rapport fra de siste dager

Det våte været fortsetter, og ingen barfrost i sikte. Våte turer i dag og i går. Elgjaktlaget i Sigdal hadde sin siste dag i Reistadmarka og Aasbraatan i går, og vi har holdt oss unna.
Fredag reiste vi ned til NM Drev for å hilse på gode venner. Der traff vi kjente og ukjente;  dommere og deltagere, med ulike rapporter fra skogen.

Fredag formiddag ble det en kjapp tur med damene før avreise, og vi fant en død mår på vår vei. Eller rettere sagt; damene bråstoppet og tok været, og da måtte vi gå av stien for å sjekke hva det var.

Damene er helt ville om dagen; rastløse og vil ut hele tiden. Blir det ikke jakt, skal de i hvertfall på tur. De sirkler rundt, og passer på meg hele tiden: Skjer det noe? Er det nå vi skal ut og gå?

Men - når ettermiddagsroen senker seg, er det tid for sofakos.
Annemor.


Tingeling og Dolores.


Tingeling og Dolores.


Tingeling bruker Annemors rompe som pute.


Dolores.


Tingeling med Annemors bakbein i hodet.

Ingen kommentarer: