Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 1. januar 2015

Nyttårstanker og nyttårsønsker

Det nye året er her, og vi kom oss vel gjennom omverdenens hang til å smelle rundt seg med fyrverkeri.
300 millioner kroner gikk i luften i går, og i kjølvannet diverse skader, hus- og lyngbranner.

I går avsluttet damene og jeg det gamle året med tur til Døvlengen i vakkert vintervær. Det er ikke få mil vi tilbakelegger i løpet av et år på våre vandringer, og gårsdagen ble en riktig fin avrunding av året vi nå legger bak oss.
Lyset var rent magisk, og myra lå i hvit glans, da vi nærmet oss gjennom tett skog. Vi fant rådyrspor nesten med en gang, og Annemor var full av ungdommelig iver. Harespor på hogstflate fant vi også. På vei tilbake til bilen, hadde 2 rådyr krysset sporene våre.

Jeg ønsker alle et riktig godt nytt år, og håper på gode tider for oss alle.

Det er mye man kunne ønske seg annerledes her i verden, og jeg skal ikke dele mine mange synspunkter her - med et unntak;
Måtte politikere og andre "forståsegpåere" komme til sans og samling når det gjelder rovdyrforvaltningen både i Norge og våre naboland. Det er på høy tid, for ting er jo allerede ute av kontroll.
I går ble en støver drept av ulv i Värmland, og døde idet Husse nådde fram til sin jaktkamerat.
En drever ble kvestet av ulv i nærheten av Karlstad på samme dag, og ligger nå nyoperert på dyrehospitalet og vil forhåpentligvis  klare seg.Fár i snøen etter dyr.


Annemor loser og vil etter rådyrene.


Annemor i farta.


Opp på bakbeina for å ta været.


Bestevennene mine.

Ingen kommentarer: