Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 8. februar 2015

"Ole" på farten

I helgen har "Ole" herjet rundt om i landet, og vi fikk en liten smakebit her også. En god venn i Trøndelag kunne fortelle om snøføyk og dårlig sikt på veien hjem fra hytta, men det ble nok langt verre lenger nord. Vi reiste til Sigdal på besøk i går. Det var litt snøføyke noen steder, men da jeg tok beina fatt med damene ved ferista i Tukudalen og ned gjennom Skartummarka, løyet vinden. Vi fikk oss en fin tur forbi sauene, som Annemor bjeffet litt på, og videre på skogsbilveien, som var full av rådyrspor og møkk. Bommen var nede, og jeg tipper det har vært så rolig der, at rådyrene ikke har blitt stresset.
Da vi kom hjem i går kveld, hadde veien ned fra postkassene føyket slik igjen at vi kjørte oss fast. Da var det bare å gå ned med damene og hente spader. Etter tre kvarter med graving, fikk vi endelig bilen løs, og kunne komme oss inn til fóring av sultne damer og fyring på ovnen.





Annemor og Dolores
(Tingeling holder på med noe i en snøhaug).





Fóring i jordekanten.


Grågalten i Prestfoss, Sigdal.

Ingen kommentarer: