Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

fredag 27. februar 2015

Vinterferie



Vinterferie kan være så mangt, både når det gjelder vær og aktiviteter, og denne uken har bydd på mye forskjellig.
Været har vist seg fra den heller stusselige siden, skiftende vær med regn, snø, sol og vind. Nå ligger blankholka her igjen etter gårsdagens regnvær.
Onsdag ble det langtur for å komme seg på konstituerende styremøte i Follo Østfold Dachshundklubb. Det ble et hyggelig og konstruktivt møte, med en kjedelig tur hjem igjen. Det spratt fram kveldsarbeidende veiarbeidere overalt, med omkjøringer og lysreguleringer som resultat. Jeg var hjemme kl.2400 til elleville og glade damer.
I går fikk besøk av barnebarn Pelle, og da sto montering av reveskalle på programmet. Bilder kommer. Vi fikk limt løste tenner på plass og festet kjevene. Det ble riktig bra, og nå skal jeg bestille plater for montering av både reveskallen og rådyrgevirene.
Og inimellom alt dette, klarte Annemor å finne gummiledningen til den luftdrevne fotpedalen på symaskinen min, og tygge den i fillebiter. Hun synes vel hun har fått litt for lite oppmerksomhet de to siste dagene. 

Damer på vei ned i sandtaket på Hen.


Døvlengen en annen dag.





Snøen lavet ned her om dagen.



Annemor og Tingeling på musejakt.

Ingen kommentarer: