Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 14. mars 2015

Solskinnsdager

Og så har det gått noen dager i rasende fart, og det er blitt lørdag morgen. Minus 7 kalde grader, og solen skinner. Det gjør at våren kommer langsomt og vakkert.
Pilketuren på torsdag ble en suksess med 17 blide og fornøyde elever. Strålende vær også den dagen, med pilking, bålkos, prating og fine aktiviteter.
Så hjem igjen og ut på en liten tur med damene. På myra hadde rådyrene vært og beitet bark siden sist vi gikk der. Dolores måtte som vanlig foreta en meget grundig undersøkelse, så da var det bare for oss tre andre å vente tålmodig.
I går gikk vi en tur på Vervenkastet. Der er det så bart nå, at det går å legge blodspor. Det blir ikke lenge til første blodsporet blir lagt for Annemor. Så spørs det om fersksporene har tatt henne fullstendig, eller om hun går like fint som hun gjorde i fjor. Hun er nemlig umåtelig glad i rådyrspor.

...og fortsatt venter vi på Tingelings løpetid.......

Dolores undersøker.Tingeling har gått i dekning under gardinen.

Ingen kommentarer: