Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 21. mai 2015

Uke 7

Vi er inne i uke 7 av Tingelings drektighet, og den vesle jenta vår begynner å bli tung. Hun er sulten som en ulv, og matmengden økes gradvis. Nå fordeler jeg matmengden nesten likt på to måltider, men etterhvert er det bedre for henne å spise 3 ganger om dagen.
Hun har nok veldig behov for kos om dagen, og det beste hun vet er å få ligge tett inntil meg, med en hånd rundt magen sin.
I løpet av denne uken vil kroppsbehåringen vokse ut, og fargemarkeringer vil kunne ses. Labbene og tredeputene er nå ferdig utviklet. Fosteret likner nå den ferdige valpen, men kan ikke overleve utenfor livmoren. Fra dette tidspunket er det bare størrelsen som forandres.
Forbeiningen i skjelettet er nå kommet så langt at det snart er synlig på røntgen. Det er nå for første gang i drektigheten mulig å se fosterbevegelser. Buken vil i de fleste tilfeller være betydelig større, og melkeproduksjonen har startet.



Trofast Tingeling, 
som alltid kommer for å vente på meg mens jeg dusjer.





Ingen kommentarer: