Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 11. juli 2015

6 små og 3 store

Tingeling er i driftenes vold om dagen. Sulten river og sliter i henne, samtidig som hun to ganger har prøvd å kaste opp maten sin for at valpene skal få det.
Hun spiser som en liten hest, og er snart oppe i det tidobbelte av hva Dolores spiser i løpet av dagen - og det er ikke en overdrivelse, men sannheten.
I går åpnet hun lokket på tørrfórboksen, som står på gulvet. Jeg gir fórkulene som godbiter, og hun er veldig glad i dem. Hun fikk litt kjeft, før jeg forlot kjøkkenet. Noen minutter etter, hørte jeg lokket klaske i gulvet for andre gang. Tingeling er egentlig veldig myk og lydig, så det må ha kostet litt å gå løs på boksen en gang til. Jeg er likevel litt imponert over at hun klarte å få av lokket :)
I går var flere av valpene ute på trappen, så nå varer det ikke lenge før de oppdager utelivets gleder. Nå er det vill myldring rundt omkring oss, så vi subber rundt med beina for å unngå å trå på raske små valper.
Dolores er så varsom med de små, og går forsiktig rundt for å sjekke små romper, mens Annemor springer rundt og gjeter alle sammen.


Ingen kommentarer: