Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 19. juli 2015

Blodsportrening og valpekjøperbesøk

Søndag kveld - jeg er sliten etter en lang dag med mange gjøremål. Fem små valper ligger i myke jakker og sover på trappen, en valp og tre store sover på kjøkkenet, og jeg holder de sistnevnte med selskap.
Fredag kveld hadde vi besøk av valpekjøperen som har førstevalget på hannvalp, og lørdag formiddag kom familien som har andrevalget. Blide damer og trygge valper møtte de besøkende begge dager. Det er ikke lett å velge mellom så jevne valper, men nå er valgene tatt, og den førstefødte "Dunderklumpen" har blitt til Raggen, hannvalp nummer to,  "Mellomklumpen", har blitt til Pyttsan, og "Tigergutt" har blitt til Ludde.  
Nå står tispene for tur til å få sine familier, og det blir spennende.
Annemor har gått blodspor idag, og det ble en fin treningsøkt over feiemerker, liggegroper og kryssing av skogsvei. 
Enda et par timer har gått, og nå er kveldsfóringen gjort, og valpene har rast fra seg utendørs og innendørs. De er faktisk helt ville, og de har gravd, revet og slitt i det meste, og slåss med hverandre. Nå har det flatet ut, og kveldsroen har senket seg. 



Tante Elses DT Raggen


Tante Elses DT Pyttsan


Tante Elses DT Ludde


To jenter som gleder seg veldig til å hente sin Ludde
i begynnelsen av august.




Ingen kommentarer: