Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

fredag 3. juli 2015

I driftenes og instinktenes vold

Yrende liv og stor utforskertrang om dagen. I går satte vi inn en av transportkassene på badet, slik at valpene får vent seg til den. Den ble tatt i bruk med en gang, og nå har de nesten ikke vært i valpekassen det siste døgnet. De er stadig oftere på føttene, og myldrer rundt på badet. Jeg klippet negler på flesteparten av dem i går, mens de lå og koste i fanget mitt.
Dolores og Annemor har fått løpetid samtidig, så nå er vi virkelig i driftenes og instinktenes vold her i huset. Dolores sturer fortsatt litt, men er veldig glad for å få litt oppmerksomhet. Hun føler seg litt forsømt, mens Annemor derimot trenger seg på og er hjertelig til stede. Hun blir litt opphisset og leken innimellom, men i går la hun seg ned og var veldig flink.

Annemor koser med valpene.


Ingen kommentarer: