Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 1. juli 2015

Nattevandring og blodsportrening

Nå har sommervarmen slått til for fullt, og vi hadde en varm tur rundt Valderstømoen i går. Tingeling har vært med på kjøretur til Døvlengen sammen med de andre to ganger nå for å gå tur der, og det går veldig fint. Annemor gikk blodspor der for to dager siden, og Tingeling fikk være med.
Sportreningen gikk veldig bra, til tross for at hun hadde vær av rådyr flere ganger. Da gikk nesa opp med en gang, men hun tok sporet videre. Hun er litt rask, men ellers er hun trygg og sikker på oppgaven.
Da vi kom tilbake, tok jeg ut Tingeling for å gå en liten tur med henne. Vi kom oss noen meter bortover veien, og da hun hadde gjort fra seg, bråvendte hun og ville tilbake. Hun visste at det var en rådyrkløv der, og fikk lov til å kose seg litt med den.
Valpene vokser og utvikler seg. Nå har de begynt å leke, bite og riste hverandre opp etter nakkeskinnet. I går fikk mor og barn den første av tre ormekurer. Jeg blandet en og en porsjon med maten, og lot dem spise av hånden min.
I natt har tre stykker vært ute på vandring, og nå venter dagens første fóring.


Hvil mellom slagene

Omsorgsfull Tingeling, som følger med på valpene sine.

Gode og runde.


En mett liten herremann har 
sloknet i fanget mitt.

3 små damer som vet at jeg skal legge blodspor.


Annemor ved sporslutt.

Tingeling koser seg med rådyrkløven.

Ingen kommentarer: