Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 22. juli 2015

Roen har senket seg

Roen har senket seg over oss, og morgenstellet er unnagjort. En liten flokk på seks har vært ute og gjort fra seg før frokost, og nå ligger de på yndlingsputene på kjøkkenet. Jeg har fått Annemor på fanget, Tingeling er godt innpakket og Dolores har lagt seg i yndlingsstolen. Vi tobeinte koser oss med kaffe og nyheter.
Her om dagen hadde vi nytt hyggelig  valpekjøperbesøk, og i løpet av uken vil alle valpene være fordelt til sine eiere. Den siste uken blir det veterinærbesøk med idmerking og vaksinering, før mapper og kontrakter kan gjøres ferdig til hver valpekjøper.
Til helgen er 7 uker av vår tid sammen med valpene over, og jeg kan nesten ikke fatte at tiden har gått så fort. Valpene er blitt trygge, menneskekjære og fulle av liv og vitalitet. De har fått masse kos og samvær med oss og hundene.
Den første valpen reiser fra oss torsdag 30. juli, og det er det tidligste vi slipper dem fra oss. Da er det to dager til de blir 8 uker, så to dager fra eller til er ikke farlig. Vi er nøye på at valpene skal ha den tiden sammen med mammaen sin i vante omgivelser, før de reiser ut på nye eventyr.Tispa med kallenavnet "Filosofen" har lagt seg.


Annemor vil ha litt oppmerksomhet.


Ludde og Raggen.


Raggen.


Annemor følger en av valpene inn.


"Veslehøna"


4 fine valper.


Tante Annemor igjen.Ingen kommentarer: