Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 31. august 2015

Miniferie og utstilling

Da er jeg her igjen, etter noen dagers taushet. Vi har bevilget oss en miniferie i Sverige denne helgen, og tok med oss en utstilling samtidig.
Annemor trenger to utstillingsresultater (2 x Very Good eller bedre) for å få ut brukschampionatet sitt på Viltspor. Hun kommer til å trenge det også når det gjelder drev, om hun fortsetter den gode trenden fra sin første drevprøve.
Bohuslän Dals Taxklubb arrangerte utstilling i Högsäter på søndag, og Annemor og jeg stilte i ringen.
Hun fikk en riktig så god kritikk av en blid og vennlig dommer, og fikk en Very Good. Med dette håper jeg Annemor har avsluttet halvparten av sin utstilllingskarriere, så vi kan konsentrere oss om de tingene som er viktige for oss.

Vi gratulerer den fine lille jenta vår med resultatet, og med fin opptreden i ringen.

Fredag pakket vi bilen og kjørte til Mellerud, nærmere bestemt Björkestommen (ikke langt fra Vänerns vestlige bredd) og en koselig hytte vi hadde leid der.
Med skog rundt oss på tre kanter og en stor gressmark foran oss, fikk vi besøk av både rådyr, hare og rovfugler. Damene koste seg på tur sammen med oss, og lørdagen ble det sightseeing i flotte omgivelser. 
Imorgen kommer det flere bilder.


Velformet tikhuvud med vakkert uttrykk, 
var en av dommerens vurderinger. 
Vi som er glade i Annemor tilslutter oss helt.


Første stopp fredag ved Ørje sluser.


Båter ved slusene.


En husbåt som gir assosiasjoner til Nederland.
En gammel mann mater endene fra dekk.


Fredelig idyll i de svenske skoger.


Fullmåne over jordet.

Kaffekos og turplanlegging med tre små damer.


På tur langs jordekanten.


Med hvitvin i glasset og Tingeling på fanget.Ingen kommentarer: