Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 26. august 2015

Møte med rådyrbukken

Igår fikk damene og jeg oss en fin og forfriskende tur i regnvær. Det var så mildt at det ikke gjorde noe å bli litt våt. Ivrige damer i går, men ingenting i mot turen i forgårs.
Vi hadde gått runden her hjemme, som inkluderer en tur nedom elva for å bade. Ned den bratte stien mot elva, ble alle plutselig helt ville. De dro som besatt, og hadde tydeligvis fått ferten av noe veldig interessant.
Vi kom oss ned til bredden, før vi tok den gamle jernbanetraseen hjemover. Plutselig ser jeg en rådyrbukk foran oss på stien. Jeg stoppet helt opp, og bukken sto helt stille ca 70-80 meter foran oss.
Tingeling er flink til å bruke blikket, og var den første som fikk se bukken.
Vinddraget kom mot oss i samme øyeblikk, og helvete var løs. Bukken stakk opp i skråningen, og da vi kom dit, var det ikke lite krefter som skulle til for å få dem videre.
Jeg var en smule svett, men det er morsomt med lidenskap og engasjement.Tingeling ser rådyrbukken langt der framme.


Dårlige bilder, men den brune flekken midt i
bildet er rådyrbukken.Ingen kommentarer: