Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 1. august 2015

Raggens lange reise hjem

I går reiste Raggen hjem til Måndalen sammen med Morten og Aune dachs. Først satt han litt på fanget. Så ble han lagt i buret sitt bak i bilen, men der ville han absolutt ikke være og ga tydelig beskjed om det. Så fikk den bestemte lille herremannen viljen sin, og falt til ro i halsgropen til Mortens kamerat. Der ble han hele veien, avbrutt av noen luftepauser. På hver stopp kom det folk som ville hilse på ham, og det er veldig hyggelig for oss å høre om hvor trygg og blid han var mot alle sammen. Halen gikk som en liten visp til hver og en, og en liten gutt fikk et hyggelig møte med lille Raggen.
I går kveld pilte han inn i buret, ordnet opp med det lille teppet han hadde med seg fra oss, og la seg godt til rette med snuten begravd i teppet. Jeg tenker det var trygt med noen kjente lukter. Det første møtet med Aune dachs har også gått bra.
Så håper jeg at både to og firbeinte fikk en god natts søvn.


Raggen :)



Raggen leker med Ting Tang, som reiser fra oss i dag.

Ingen kommentarer: