Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 6. september 2015

Dagene flyr

Plutselig ble det søndag, og de siste dagene har flydd avsted. Regnværet har gitt seg, og i dag skinner solen. Flommen har tatt veier og jernbane, men her har det gått greit. Vi var en tur i Sigdal på fredag, og kjørte langs flomstore vassdrag, som hadde gått over sine bredder.
Tjernet her hjemme er like stort som det pleier å være under vårflommen, så nå går det til og med an å komme seg ut i elva med båt.
Damene er i storform om dagen, og Tingeling er blitt reine rampen. Hun krever sin rett. Vi var ute en tur med båten i går kveld, og i dag. Tingeling var sikker på at vi hadde med oss fisk da vi kom inn igjen. Annemor sprang ut og inn, og fulgte med oss fra vinduskarmen, mens Dolores nøyde seg med litt uling.
Fisk ble det, både to fine åborrer, på henholdsvis 1030 og 1270 gram, samt en sik på nesten en kilo. Sikrognen har vi tatt vare på, og den skal bli en lekker liten forrett til en passende anledning. Filetene er vakuumpakket, og skal bli noen gode måltider de også.På tur i Sigdal.


Annemor og Tingeling.


Dolores.


Kveldsstemning på vannet.


Annemor og Tingeling.

Annemor.


Tingeling er interessert i fisken.


Fornøyd fisker.

Sikrogn.Ingen kommentarer: