Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 10. september 2015

Høst og innhøsting

Høsten er her, og i går var det tid for andreslåtten på gressmarkene rundt oss. Damene og jeg tok oss en tur ned langs jordene, og fikk to militære fly i lav høyde over hodet på oss. 
Vi har satt krepseteiner de siste dagene, og kan konstatere at grådigheten finnes overalt. Noen har bemektiget seg store områder, og er ikke ute etter å forvalte en ressurs på god måte. Det er rovdrift for å tjene penger, og jeg lurer på om elvelaget kjenner til denne virksomheten. Det virker som om jo mindre tilhørighet enkelte mennesker har, jo mindre ansvar føler de for å opptre på en redelig måte .

Damene venter på oss i hundegården, og skulle nok gjerne vært med ut i båten. Det pleier å bli full los hver gang, så de får bli igjen hjemme. Dolores er blitt en racer til å ule med årene, og de to andre slenger seg også med. Annemor og Tingeling.Ingen kommentarer: