Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 12. september 2015

Reknogosering i Aasbraatan

I går tok vi en tur til Aasbraatan for å se hvor beitedyra befinner seg for tiden. Jeg håper de har begynt å vende nesa hjemover, slik at vi slipper flokker av kyr når vi snart begynner å slippe hunder. Vi hørte bjeller oppe i åsen, men så bare gammel møkk.
Jeg slapp av Ole nederst, slik at han kunne ta en tur med hagla, mens jeg gikk fra den øvre velteplassen og ned til Aasbraatahytta. Damene gikk fra konseptene, da de forsto hvor de var. Full los ut av bilen, og som vanlig drøye å holde igjen nedover.
Jeg ryddet litt rundt uthuset, og koste meg med kaffe, mens damene beitet blåbær. Ole sluttet seg til selskapet etter hvert. Han hadde støkt en tiur, men fikk ikke skuddsjanse.
Annemor er litt stusselig om dagen. Hun graver og piper og skal ligge oppå meg hele tiden. Hun hadde løpetid i juli, så det stemmer ganske bra at dette kommer nå. Valpene våre har vel forsterket dette, for hun var veldig opptatt av dem. De to siste nettene har vært slitsomme, for hun piper hele tiden. Det eneste som roer henne ned, er å ligge tett inntil meg.
Jeg regner med at det snart er over, og hun blir sitt gode gamle igjen.

Piperudtjern.


Langs Seterveien er det hogd på naboeiendommen.
Dolores.


Damene ved hytta.


Tingeling.


Annemor.


Kos med Annemor.


Ingen kommentarer: