Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 31. desember 2015

GODT NYTT ÅR!

Årets siste dag:
På året siste dag har damene og jeg gjort det vi liker aller best, nest etter å være på jakt da; vi har vært på vår daglige tur. De turene gir fred i sjelen, fine naturopplevelser, glede, frisk luft og er en livsnødvendighet. 
I dag har vi vært i Nærstadmarka, for der er det alltid noe spennende å lukte på. Isen lå tykk på veien, så vi kom oss opp i terrenget, gjennom det smale juvet mellom de rare, bratte toppene og opp til granfeltet hvor rådyrene holder seg.
Damene blir alltid litt ville oppi der, for rådyrtråkkene går tett mellom trærne, og opp de bratte toppene. I dag kom vi til alt overmål, over et revehi også.

Vi ønsker alle våre venner og følgere alt godt for det nye året. 
Jeg gleder meg til å følge valper og egne hunder i hverdag og fest, på prøver og trening. Det er imidlertid flest hverdager, og en hund er jakthund noen måneder, men familiehund 365 dager i året. Derfor er det viktig å glede seg over dem og ta godt vare på dem hver dag.


















Dolores, Tingeling og Annemor.


Tingeling på vei inn i hiet.














Annemor.


Dolores tar været.



Ingen kommentarer: