Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 6. februar 2016

Lørdag morgen og tøvær

Lørdag morgen - det drypper fra takrenner og varmegradene er tilbake. Annemor ligger i fanget mitt, og alt er som det skal være til morgenkaffen. De siste dagene har været skiftet fra snø som laver ned til kalde grader, og nå har mildværet igjen tatt oss.
I går dukket ekornet opp utenfor kjøkkenvinduet. Et koselig gjensyn, for vi pleier å ha dem som faste gjester på fóringsplassene til fuglene.
Dolores bærer preg av drektighet, men vi får smøre oss  med tålmodighet en liten uke til, før vi tar ultralyd på henne. Hun blir villig med på tur, men etter ca 40-50 minutter, er det som om hun synes det er nok, og vil snu. Hun er  i kjempeform, men jeg mistenker henne for å vite at jo raskere hun kommer seg hjem, jo raskere blir maten servert. Hun er glupende sulten, og driver sjarmoffensiver mange ganger hver kveld for å få noe godt. Da åler hun seg framover på magen og stamper med forlabbene mens halen går. Like søt og uimotståelig hver gang, og jeg smelter.





Koselig gjest utenfor kjøkkenvinduet



Tingeling og Annemor - ute i snøværet her om dagen.











Tingeling og Dolores.

Ingen kommentarer: