Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 29. september 2016

Bråkete Sang

Tyttebærplukking og tur med hagla i går. Hele gjengen var med og Sang skal trenes på tilværelsen med dager på jakt hvor han må finne seg i vente i bilen sammen med de andre som ikke slippes. Det er en krevende øvelse for en liten ivrig kar, som ser ut som han er klar for å gå ut i søk. Han bråker fælt, og skal lære seg et og annet om tålmodighet- akkurat slik de andre tre har måttet. 
Når det er sagt; de glemmer det ganske ofte, de også.
Han lever imidlertid godt opp til navnet sitt, lille Sang. Det er en fryd å høre målet hans. Hjemme klarer han å sette glassene i kjøkkenskapet i vibrasjon når han synger arier og venter på maten sin.
Det kraftige vindværet natt til i går hadde løyet noe, men tyttebærlyngen var pepret med barnåler. Med bærplukker ble det like mye barnåler som bær, og mye rensing.

Tingeling og Annemor.


Dolores.


Bråkete Sang.


Sang og meg i et rolig øyeblikk.


Sang går mot været.


Ingen kommentarer: