Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 18. desember 2016

Førjulskos og hyggelige hilsener fra valpekjøpere

De siste dagene har vært travle og svært hyggelige. Torsdag hadde jeg en trivelig juleavslutning på semesteret med Friluftslivgruppen min. Bålkos, pølser, pinnebrød, gløgg og trivelige elever i 7 minusgrader. Temperaturen la ingen demper på stemningen.
Fredag var den store rydde og vaskedagen før jul, og i går kom helgens første juletrehentere til førjulskos med glühwein, gløgg og god mat.

Sist, men ikke minst:
Hyggelige og overveldende tilbakemeldinger fra valpekjøpere, gleder oss veldig, og onsdag fikk jeg en telefon som startet slik; "jeg har verdens beste jakthund". Da var det duket for en hyggelig samtale med Tor, som eier Tante Elses ED Tonni, fra Dolores sitt første kull. Han får ikke fullrost henne, og forteller at hun er helt fabelaktig. Hun er mye ute på jakt, og jager i timesvis, Denne dagen ble det skutt to dyr for henne, men hun ville selvsagt etter det tredje.
Hun har også vært med på hjortejakt til Vestlandet. Han kunne fortelle at folk ringer for å høre hvor Tonni kommer fra.



Tante Elses ED Tonni.

I går kom det nok en hyggelig telefon; 
denne gang fra Christian, som eier Tante Elses DT TingTang fra Tingeling sitt kull i fjor.
Husse har hatt vond rygg, og derfor ble TingTang sluppet for første gang i går. Det ble en times los før fall, men TingTang ville videre etter råa, og måtte fanges, slik at hun fikk spore inn på fallet.


Tante Elses DT TingTang.


Vi er strålende fornøyde og glade for å få slike gode tilbakemeldinger 😊









Sang fikk være med ut for å velge juletre.





Ingen kommentarer: