Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

søndag 1. januar 2017

Nytt år - nye muligheter

Dagen i går, og dagen i dag; Dolores og Sang på tur med meg i går, Annemor og Tingeling i dag. Jeg klarer bare to om gangen nå, og derfor må vi dele på det.
Frosten har kommet tilbake etter noen dager med mildvær. Det har faktisk smeltet bort noe is, og rimet har lagt seg på den isen som ligger igjen.
I går fant vi masse haremøkk ute på en lysning i skogen, og det er selvsagt spennende for både Dolores og Sang. I dag var det fint langs Storetjern, og Annemor fikk kjeftet litt på noen skøyteløpere.
Sang fikk sin fyrverkeridebut i går, og det gikk veldig fint. Han ble litt vaktsom da de første smellene kom, men så var det greit etter hvert - til tross for mye dunder og brak. Det er fortsatt ufattelig for meg at folk gidder bruke masse penger på å skremme ville og tamme dyr fra vettet hver eneste nyttåraften.
Fyrverkeri hører, etter min mening, hjemme på den historiske søppeldynga.Sang og Dolores.


Dolores koser seg med haremøkk.

Sang.


Storetjern.

Annemor og Tingeling.


Tingeling og Annemor vil ha noe godt etter turen.


Nede ved Væla på vei hjem.


Ingen kommentarer: