Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 16. januar 2017

På tur

Det blir mye kos og tett kontakt med kjærlige hunder om dagen. De kommer og legger seg sammen med meg når jeg hviler, og fotfølger meg rundt omkring. Det store savnet for meg, er likevel turene våre, som jeg elsker.
De siste dagene har jeg vært med på handleturer, og venter i bilen mens Ole går med hundene. Lørdag gikk jeg meg en tur mens jeg ventet, og det var helt nydelig å komme seg ut i skogen. Det blir bedre dag for dag dette, og det er bare å glede seg til tiden fremover.
Kulden har kommet med gnistrende klarvær. I dag har vi minus 16 i vinduskarmen. Månen er nesten full, og solen skal snart klatre over åsen på andre siden av tjernet. Lille Sang ligger med hodet i fanget mitt, Annemor og Dolores i hver sin stol, og Tingeling har pakket seg inn i det grønne teppet i kassen til Dolores. Morgenidyll med kaffe, nyheter og en ny dag foran oss.
Ingen kommentarer: