Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

fredag 23. mars 2018

Små vårtegn

Noen små vårtegn begynner å dukke opp i snøhavet. De siste dagene har vært milde, og det begynner sakte men sikkert å tine. Ådalselva har åpnet seg, og vi hører sangsvanene for frste gang på lenge. Jeg er litt bekymret for trekkfuglene, som etterhvert dukker opp. Det kan bli vanskelig, om ikke det snart blir barmark. Jeg hørte en flokk gjess nede ved elva i går, og de kan få det tøft.
En ringdue har besøkt fóringsplassen til fuglene de siste dagene, og i dag skal jeg kjøpe villfuglblanding med korn til den. 
Rådyrene skal få gulerøtter, i tillegg til kornavrens.
Mine firbeinte hjertevenner er kvikke som bare det. Det er akkurat som de kjenner på seg at våren er i anmarsj. Bekkene begynner så smått å åpne seg. Det er koselig å høre lyden av rennende vann og vandre mellom nyhogd, duftende tømmer.
Ingen kommentarer: