Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

tirsdag 28. august 2018

Blodsportrening

 Den siste uken har det blitt tid til å legge noen blodspor.  Forrige mandag la jeg et spor for Sang, men det viste seg at gutten ikke kom lenger enn til sporstarten, før han var ute å kjøre. Jeg tok han tilbake til sporstarten 3 ganger, men det var nytteløst. Je tok han bare med meg tilbake til bilen uten å gjøre et nummer ut av det, og lot Dolores prøve seg i stedet. Det er veldig lenge siden sist, for hun har vel ikke vist den store interessen. Denne dagen var fokuset på plass, og hun gikk helt strålende. Hun løste alle momentene på utmerket måte, og kastet seg over klauven ved sporslutt. Den ville hu nesten ikke gi fra seg, så den ble til slutt byttet mot pølse.
I helga la jeg to nye spor, som Annemor og Sang fikk gå. Annemor gikk helt suverent, men Sang strevde litt med fokuset. Han ville stadig ut og sjekke ferskspor, og er ikke så stødig som de andre, men han kom seg til sporslutten. Han vet utmerket godt hvor spoet går, men er nok litt vel interessert i andre ting.

Dolores ved sporslutt.


Her tisses det med klauven i munnen.





Annemor ved sporslutt.





Sang ved sporslutt.



Ingen kommentarer: