Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 23. november 2020

N J(D)CH TANTE ELSES DT LUDDE

 Anita, Kristian og Ludde tok turen til Nærøy den første uken i november, for å stille Ludde på Nord-Vest og Nord-Trøndelag Dachshundklubbers drevprøver.

Ludde gjorde jobben i stiv kuling og regn begge dager, og gikk til to fine førstepremier. Den første dagen ble det langtur etter en bukk som gikk rett ut. Det ble en 1.premie 49 EP.

Den neste dagen ble det to tapsfrie drev, et på 1 time 50 minutter og et på 1 time 12 minutter. Det første drevet gikk parallelt med veien mot Abelvær, og som veivakt fikk jeg følge hele losen. Ludde ble innkalt i los, og ble sluppet på nytt. Der gikk han ut i nytt søk, fant fot og drev rådyr i ytterligere 72 minutter før innkalling og avslutning av prøven. For dette arbeidet ble Ludde belønnet med 1.premie 48 EP. 

Ludde fikk 6 på mål/hørbarhet - kodet med dobbeltmål. Det er i virkelig noe å glede seg over 😊.

Han kan nå smykke seg med tittelen:

N J(D)CH NVCH Tante Elses DT Ludde

Vi gratulerer så mye til Ludde og stolte eiere.












Ingen kommentarer: