Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

tirsdag 8. juni 2010

Ny blodsportrening

Ny blodsportrening med Dolores og Tingeling idag. Begge gikk konsentrert og bra, i fint tempo. Det regnet etter at jeg la blodsporene igår, og jeg vet ikke om det er noe av grunnen til at begge gikk i store bukter, og med litt overvær innimellom. Tingeling har også blitt flinkere til å ringe blodoppholdene. Dolores har vært flink til det nesten helt fra starten av i fjor vår.
Videosnutten viser en stolt Tingeling som har funnet rådyrkløven.Her er et uskarpt bilde av Tingeling. Hun står sjelden stille når vi er på tur. Ole sier hun er som en liten sledehund; full fart framover.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hon ser mycket bättre utvecklad än
Molly! Molly är ser BARA ut som en bebis fortfarande!

Angela sa...

Det har skjedd mye med Tingeling den siste tiden. Vi ser at hun bygger muskler og utvikler seg fint. Men, inni seg er hun fortsatt en liten baby (: Søte lille Skruttan vår; Dolores passer på henne, vet du.