Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

mandag 7. juni 2010

Skruttan (Tingeling) begynner å bli stor.



Kroppen har vokst og utviklet seg mye i det siste, men inni er hun fortsatt en liten baby. Interessant å se hvor stor forskjell det er i utviklingen på de to. Tingeling trenger mer tid på å bli selvstendig. Fortsatt følger hun Dolores i ett og alt, men innimellom ser vi at hun begynner å bli litt mer selvstendig.
Begge er imidlertid veldig avhengige av hverandre. Det så vi da vi var på besøk på kennel Benkemyra. Dolores ble sluppet inn i hundegården til mamma Loppa og Tingeling ble sluppet inn til Lucas, broren til Dolores. Begge to ble helt fortvilet da de oppdaget at de var skilt av et gjerde.
Hver morgen er gjensynsgleden stor hos begge to, når de slipper ut av kassene sine.

2 kommentarer:

Elin sa...

Skrutt :) Hur ser hon ut i kroppen? :)

Angela sa...

Hun begynner å legge seg ut, få muskler og mere kropp. Det måtte mye mat til før hun begynte å utvikle seg. Jeg skal snart ta noen bilder, så får du se.
Du ser henne i bevegelse på videoene jeg har lagt ut.