Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

onsdag 8. september 2010

GPS-kluss

Idag var det ny tur i skogen, og Dolores fikk æren av å være førstemann ut. Hun holdt på en stund, litt støting på en gammel fot, over bekken noen ganger, blåste henne inn en gang, kjøttkake og slipp. Så forsvant sporlinja på GPS'en. Vi hadde kontakt til Dolores en stund likevel, men så var det plutselig slutt. Ingen kontakt mellom sender og mottaker.
Vi forsøkte å slå av og på begge enhetene da hun var innom igjen, men ingenting hjalp. Da var det bare å returnere til bilen, lufte Tingeling og kjøre hjem.
Etter flere forsøk og lesing av dårlig bruksanvisning, ringte jeg support-linjen til Garmin, og fikk smått om senn kontakt. Jeg fikk beskjed om først å gjenopprette systeminnstillingene, for deretter å holde map+enter-tastene inne samtidig som jeg slo på den håndholdte enheten.
Og hurra - kontakt mellom enhetene var gjenopprettet da vi slo på senderen.
Gledelig at det fungerte, men kjedelig å måtte sette alle personlige innstillinger på nytt. Jeg håper inderlig at dette ikke skjer ofte.
Mye  bortkastet tid og ergrelse, og ikke noe slipp på Tingeling idag, altså.

Ingen kommentarer: