Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

fredag 4. november 2011

På langtur til drevprøver

Tidlig søndag morgen stablet vi oss inn i bilen for å reise den lange veien til Nærøy og drevprøvene som Trøndelag DHK og Nord-Trøndelag DHK arrangerer der oppe.
Det er alltid moro å reise til nye steder, og vi beregnet god tid for å få sett oss litt rundt i samme slengen.
Tingeling måtte vi desverre trekke fra begge de to påmeldte prøvene, fordi hun fikk innbildt svangerskap. Det ble mye sutring, graving for å lage seg rede, og melk i spenene. Synd, men ingenting å gjøre med. Hun får nye sjanser seinere.

Luftetur på Dovre

Isen begynner  å legge seg på Dovrefjell


Damene, med snøkledde fjell i bakgrunnen

Vel framme på Kolvereid familiecamping søndag kveld. Luftetur i ukjente omgivelser og et glass rødvin før vi tok kvelden.
Det er alltid spennende å ankomme et ukjent sted i stupmørket, for så å "oppdage" nye omgivelser i dagslys. Denne dagen dro vi på sightseeing, først ut til Arnøya for å finne fram til grendehuset vi skulle møte dagen etter, før vi kjørte ut til Rørvik og Viknaøyene.


Utsikt fra Lundring


Bra å komme seg ut i nye omgivelser og gjøre seg kjent med terreng og lukter.

3 damer ved Lundring

Fugleliv i Hansvika

Også bar det tilbake til hytta for å lade opp til morgendagens utfordringer, og da ble det tid til litt herjing i sengene også.





Ingen kommentarer: