Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 20. september 2012

Fin dag med flinke jenter

 
 
 
Dolores på harefot, en stund før uttaket kom. Hun holdt losen i 1 time og 20 minutter, før hun la av og kom tilbake. Hun er litt for lur, og tar ofte snarveier tilbake. Igår tok hun skogsbilveien bort til oss fra der losen hadde krysset veien. Det er ikke mye trafikk på der, men uansett kan det være litt skummelt.
 
 
 
 
Tingeling var også kjempeflink i går, og hadde en fin los på litt i underkant av en time. Hun kom fint tilbake i sporet sitt, fikk en pølsebit, ble koblet og sluppet igjen. Hun strøk avgårde to ganger til på fine søk, og kom blid og fornøyd tilbake til ros og resten av pølserasjonen sin.
 
 

 
 
På veien hjem kom vi over en bøling med beitedyr, som ikke hadde lyst til å flytte på seg. Ole måtte ut av bilen og jage på dem.
 
 
 

Ingen kommentarer: