Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 23. mars 2013

Rapport fra en sliten nattevakt

Her sitter Matte, en smule sliten, etter en natt med diverse aktiviteter.
Flere av valpene har vært på vandring i natt. De har begynt å gå ut av valpekassen for å gjøre fra seg, og det er jo flott. Men, da jeg kom vaklende inn på badet i natt, i ørska og uten briller, klarte jeg å tråkke rett i en bæsj. Så da ble det vasking, sjauing og stelling med de små, til ro og fred igjen var gjenopprettet.
Nå lager jeg en plass til dem, hvor de skal lære å gjøre fra seg.
Det er fantastisk å være vitne til hvordan de orienterer seg og hvordan de utvikler seg til sosiale individer.
Alle sammen vil gjerne opp i fanget for å sove. De snuser og sutter på neser og ører, og nå har de så smått begynt å leke med hverandre.
Tingeling vil gjerne leke med dem, men hun må foreløpig nøye seg med litt forsiktig kos.
Dolores er satt på "fetekur". Hun er ganske så tynn, og spiser som en hest, men det "botner" liksom ikke i henne. Tingeling derimot, som har vært ganske tynn hele tiden, er blitt god og rund i denne perioden. Det skal bli fint for oss å komme ut på skikkelige turer, når snøen smelter. Dolores skal bygge muskler igjen, og jeg higer etter lange vandringer i skog og mark.
I matfatet 


Og her er et bilde av damene i "nattevaktsengen", 
mens de venter på mat.
1 kommentar:

Lindsjö taxar sa...

Vilka sötisar, skall bli spännande för oss.....vi har ju vårt jobb som kommer