Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

torsdag 18. april 2013

Valper i regn

Regnet kom i natt igjen, og nå tiner mesteparten av snøen i en fei. For oss som bor helt nede ved tjernet, kommer mye smeltevann nedover mot oss. Det surkler i søkkvåt mark, og det lukter vår.
5 små valper stormet uberørt ut i regnværet i dag tidlig, og lot seg ikke affisere det minste. Det må jo love godt for 5 små som etterhvert skal gjøre seg kjent i skog og mark, og bli gode jakthunder. Mye tålmodighet og trening skal til, men det er en glede å få følge en valp hele veien.
Et viktig perspektiv for oss, har vært å ikke gå for fort fram. En god jakthund har man glede av i mange år, og da skal man ikke forhaste seg.
Den lille gjengen her begynner vi å bli godt kjent med, og hver og en av dem har sin personlighet, og sitt særpreg.
Noen ting har de imidlertid til felles; de skriker så høyt at det er ufattelig at så mye lyd kan komme ut av så små skrotter. De er veldig menneskekjære, og kommer kravlende opp i fanget så fort vi setter oss ned.
























Ingen kommentarer: