Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

tirsdag 18. juni 2013

Myggbekjempelse og fine dyr

Etter å ha prøvd en hjemmelaget myggfelle noen dager, som viser seg å være en vits, har vi nå gått til anskaffelse av en skikkelig myggfelle. Den skal holde 4 mål myggfritt, og den ble igangsatt i går kveld. Idag er nettet fullt, så dette er lovende. Det har vært helt ekstremt her, etter at vannet trakk seg tilbake. Vvi har nesten ikke orket å sitte ute på grunn av myggen.
Igår var vi nede og hilste på det lille shetlandsføllet, som ble født hos naboen for snart en måned siden. Et lite, nydelig hingsteføll var ute sammen med mammaen sin i det fine været. Det er så fint å se hestene på beite der nede. Damene bjeffet litt i starten, men hilste litt forsiktig på hestene etterhvert.
Ettermiddagen testet vi trappa, men myggen var litt for plagsom. Tenker det blir bedre i dag jeg, når myggfellen har fått virke et døgn.


Lille Cæsar AmadeusMager fangst i hjemmelaget myggfelle


Denne proffe myggfella skal nok gjøre vei i vellinga;
 håper jeg - for den kostet ikke lite.


Forsøk på trappekos blant plagsom mygg

Dolores og Annemor


Ingen kommentarer: