Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

fredag 16. august 2013

På leting etter beverspor

En dag tok vi turen oppover Hein og Lågen-vassdraget for å lete etter beveren. Den første gangen vi så den, svømte den oppover mot Lågen. Den andre gangen svømte den nedover Ossjøen. Første ekspedisjon gikk altså oppover i vassdraget, men vi fant ingenting denne dagen.

Ole nyter livet på fjellet


Ingen spor etter beveren


Annemor er tett på fotografen.



På vei ned til bygda for å handle et par dager seinere, fant vi derimot interessante spor. Veien går langs Ossjøen, og deretter langs Lågen nedover. Et stykke nedenfor "Oset", kunne jeg skimte felt bjørk med brune blader. Vi stoppet for å undersøke, og der fant vi bekreftelsen, langs en liten stille lone i en liten sidegrein av Lågen.
Det blir spennende å se etter byggverk neste gang vi skal opp på fjellet.

















Damene er med på de fleste ekspedisjoner, selv om det av og til kan være litt upraktisk. Annemor venner seg til å slå seg til ro på leirplassene etter hvert hun også, slik som Dolores og Tingeling.
Da blir utfluktene litt enklere.

Ingen kommentarer: