Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 17. august 2013

På tur til Ossjøtjern

Ossjøtjernet ligger på ca 1050 moh, med Eanåi som renner derfra og ut i Ossjøen. Det er et fint fjellvann, men ligger der med noe dystert over seg. Grunnen til at det føles slik, er nok den drukningsulykken som fant sted der for 12 år siden. 2 fiskere falt i vannet fra båten de satt i, og kom seg aldri til land i det iskalde vannet. De hadde ikke redningsvester på.
Vi var på hytta den kvelden det skjedde, og hadde faktisk vært på tur dit samme dag. Et øyeblikk trodde vi at vi hadde forårsaket brann etter bålfyring, da 3 helikoptere passerte hytta og tok retning mot Ossjøtjern.
Noen timer etterpå, kom melding på radioen om hva som hadde skjedd.
Ossjøtjernet ligger uansett der, upåvirket av det som skjer og med evigheten over seg. Vakkert plassert i landskapet, som en langstrakt skål.
Det er fint å sitte der oppe, fyre bål og la blikket vandre.

DoloresAnnemor og DoloresAnnemorTingeling og AngelaTingeling og Ole


Del av Ossjøtjernet

Hyttene  ved Ossjøtjernet


Tingeling tar seg en slurk øl

Ingen kommentarer: